PDA

View Full Version : cam change?



Unregistered
09-15-2008, 06:41 PM
is it possible to change the cam on an older bow to a newer version?
Tracer Mag Fuzion cam

Aim4gold
09-15-2008, 06:51 PM
I'm sure anything is possible? Getting the string and cable lengths would be trial and error.
If you don't already have the cams??? The cams cost a third the price of the bow

bfisher
09-15-2008, 08:46 PM
is it possible to change the cam on an older bow to a newer version?
Tracer Mag Fuzion cam

Just what would you like to do? I see you have a Tracer w/Fusion cam. How old is the bow?