PDA

View Full Version : Cams



802moneymike76
10-06-2008, 10:14 PM
Is it possible to put the cams from a firecat on a cheetah?

802moneymike76
10-06-2008, 10:27 PM
And if so would i have to get some custom strings?

dbd870
10-07-2008, 05:50 AM
I assume you mean the CAT cams? Those cams require different renforced limbs.

flytier17
10-07-2008, 11:54 AM
Check this forum. THere is a thread on a guy who did that to a Pantera. It worked well. Not sure for a cheetah though.