PDA

View Full Version : Saber cams?



muley56
01-02-2009, 09:58 PM
I was wondering if anyone had ever tried CAT cams on a Saber. I have an 08 Saber , don't know if this would even work or how to go about getting string and cable lengths, brace height. ATA, etc.

Elk4me
01-02-2009, 10:07 PM
1st off the saber is a great bow why change it! 2nd you would need new re-enforced limbs and CAT cams and a new set of strings and cables. It can be done but why not just buy a Firecat and enjoy!

muley56
01-02-2009, 10:15 PM
You are right, the Saber is a great bow. You answered my question by telling me it would have to have updated limbs. I was just curious how involved it would be and how you guysfigure all of the specs out when you mix and match bows on your own.