PDA

View Full Version : Mpro modules



hotrod26
01-26-2009, 08:26 PM
Can the draw length modules for the Fusion cam be used on the Mpro cam?

hotrod26
01-26-2009, 08:56 PM
If anyone out there has a F-6 Mpro module I am looking for one. Let me know and we can work a deal.

bfisher
01-26-2009, 09:19 PM
Can the draw length modules for the Fusion cam be used on the Mpro cam?

Yes, that's one thing Martin hasn't changed over a good period of time. Many of their cams are designed to accept the "F" modules.

Now, do you still need an F6? I have several.

hotrod26
01-27-2009, 03:28 PM
PM sent your way!

bfisher
01-27-2009, 05:52 PM
Back atcha, bud.