PDA

View Full Version : question about cheetah package



byaffsroyal
03-08-2009, 06:17 PM
i clicked to order a cheetah package and it shows it with the cable containment system.does it come with it or do i have to order it?

Jake-the-snake
03-08-2009, 06:49 PM
ehh, i dont think so...

byaffsroyal
03-08-2009, 07:47 PM
well jake you seem to be my awnser man lol, thanks for your info bud