PDA

View Full Version : Need a F4 Modual!



Elk4me
06-21-2009, 04:16 PM
Anyone have a F4 Modual they can spair. I dropped my bow off at the shop for new strings this weekend and my budy broke my F4 Modual. He is the owner of the bow shop and is gona buy me a new Aluminium F4 but that will take a week or so.... so now I cant shoot till I get a modual or this one replaced.:(

Elk4me
06-21-2009, 07:50 PM
Just need a regular Plastic F4 Modual, I will return it if need be when my new Aluminium one gets here!:D

alex
06-22-2009, 08:42 AM
Elk4me, i'd like to help you, but till the modual come from Bulgaria your new aluminium one will be with you for a long time ;)

Elk4me
06-22-2009, 04:09 PM
Elk4me, i'd like to help you, but till the modual come from Bulgaria your new aluminium one will be with you for a long time ;)

Thanks Buddy , guess I am just gona not be able to shoot for a bit!:eek:

Elk4me
06-23-2009, 05:45 AM
Oh Well Guess Thats What I Get For Givin All My Extras Away for Free!:o I would goto my local Martin Dealer but that is 75 Mi away one way!

alex
06-23-2009, 06:19 AM
Don't loose your hope...Sandsquid hasn't been here for a couple of days and when he's back may be he'll help you. :)

Jake-the-snake
06-23-2009, 07:15 AM
lol id like to help ya there, but my F-4 is currently in use right now, and if i gave it to you, i would be without my backup bow:p