PDA

View Full Version : moab cam swap, can it be done?



Unregistered
10-27-2009, 06:28 PM
my moabs been really chewing up my cables/string. does anyone know if i can somehow swap out the old 09 m2 pro for the new accu track cams. the basic design appears to be the same but i hear the accutrack wont eat the serving nearly as fast.

Montalaar
10-28-2009, 01:13 AM
You can but i will take some weeks to get the new cams as they are just starting to machine them.

moab54
10-28-2009, 03:34 PM
I have had my Moab Pro Hunter for 3 weeks and it has chewed up my string on the lower cam so bad it needs replacing. I am putting on a vapor trail string and halo wraps to protect them at my archery dealer--160 bucks with tune up.
I just had a Martin Cougar III magnum for 6 years and it was the best bow I ever owned.. This is not starting out so good. Quite disappointed---
since most dealers were steering me to a bowtech bow.
I am going to talk with my dealer and see if Martin is going to stand behind what looks like a design flaw----
Terry

Montalaar
10-28-2009, 11:33 PM
I am sure they will stand behind it and send you a replacement cam!