PDA

View Full Version : Scepter 4 and Ripcord



madlaz
12-28-2009, 04:33 PM
Is there a way to mount a Ripcord rest to a shoot thru system or should I buy a Limbdriver a picture would be nice thanks

Spiker
12-28-2009, 04:50 PM
You tie a piece of d-loop material between the down cables then tie the rest cord to it.

RogerSr
12-28-2009, 06:01 PM
All you need to do is tie to one down cable, but I have went to limb drivers on most of my shoot throughs, at one time I had ripcords on all my bows,

madlaz
12-29-2009, 04:34 AM
Tying a piece of d loop material to down cables I dont get it can anyone show a picture of this thanks a lot

Coop
12-29-2009, 06:15 AM
Try this guy(site) here for instructions. There's several video's on how to..

http://bowtuningtips.com/

Coop

alex
12-29-2009, 07:54 AM
Try this guy(site) here for instructions. There's several video's on how to..

http://bowtuningtips.com/

Coop

Yeah, Kenny is an owner of a bow proshop and site, a Ripcord fan and a great guy and if you ask him about your problem he'll help you and may be even you'll get a present :) He's a Youtube friend of mine and if you can't connect with him i'll send him a message.