PDA

View Full Version : Different cams on a cheetah



bowhunterJB
03-28-2010, 09:15 PM
Does anyone know if I could possibly put different cams on my 2010 cheetah? Maybe turn it into a dual cam bow.

Montalaar
03-28-2010, 11:32 PM
It is possible.

But it will cost you around the same amount of money as buying a new Gold Series Speed bow would cost you...

As you would need new limbs, strings and cables..

bowhunterJB
03-30-2010, 05:49 PM
Ah crap. Well, I guess I wolnt be doing that then. Thanks man.