PDA

View Full Version : Have a cam lean question



Nemesis13
05-12-2010, 08:22 PM
I just got my Nemesis today and was wondering how u would go about fixing cam lean. On all my other bows it was easy cuz they had cables & yokes going to the limbs but this is my 1st bow with hybrix cams..... any info would be greatly appreciated. I haven't checked it for cam lean yet but was just wondering how to fix it if it has any.

bfisher
05-13-2010, 01:18 PM
Because the cams are slaved to each other there is no cable yoke to adjust. Therefore there is no adjustment for cam lean. If the bow has too much then all you can do is return to your dealer and let him handle it, which might mean new limbs.

Nemesis13
05-13-2010, 05:51 PM
Well then i hope it doesn't have any!