PDA

View Full Version : Cam change???



Louis
01-21-2011, 10:05 AM
Is it possible to change the cams 09 FIRECAT from the C.A.T 2 to the single cams on the 360???

Montalaar
01-21-2011, 10:41 AM
Yeah, that is no problem. But you could also consider to just buy a FireCat 360 and sell your current one. ;)

bfisher
01-21-2011, 10:48 AM
Is it possible to change the cams 09 FIRECAT from the C.A.T 2 to the single cams on the 360???

Question? Why would you want to do this?