Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: Serving rubbing on my 08 Bengal cam

  1. #21
    Senior Member bowgramp59's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    vernon texas
    Posts
    507
    Post Thanks / Like

    Default

    i'm sorry that i did not respond again but i have been away from the computer for a while. when i said we changed the mod. i put the same size mod. back on the bow. the aridginal mod was bad ,it was cutting the serving when i drew the bow, had a sharp edge i guess . we reserved the string never had any more problems.
    curtis

    2010 nemesis camo, 2011 nemesis carbon fiber,
    2010 onza 3 camo,

  2. #22
    hunt123
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by bowgramp59 View Post
    i'm sorry that i did not respond again but i have been away from the computer for a while. when i said we changed the mod. i put the same size mod. back on the bow. the aridginal mod was bad ,it was cutting the serving when i drew the bow, had a sharp edge i guess . we reserved the string never had any more problems.
    Thank you for responding. After I inspected my cam/mod I kept wondering how replacing the mod would help the problem. But your sharp edge is the same thing my cam had and smoothing it down solved it. Hope this thread is helpful to someone in the future who might have the same problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •