Results 1 to 4 of 4

Thread: rytera hybrix modules

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    12
    Post Thanks / Like

    Default rytera hybrix modules

    has anyone had any problems with the modules on a rytera alien with hybrix cams? i am now needing to get another module as the top module is coming cracking right in the corner of the groove where the module comes around into the draw stop. had the same problem last year on the bottom module and now its happening on the top module. that along with the cable slide chewing up cables like crazy, wich the cable slide has been replaced and so have the cables. its been a great shooting bow.i have a nemisis by the way

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Colorado
    Posts
    1,712
    Post Thanks / Like

    Default

    I shot the snot out of a Nemesis last year.
    Never had any issues with it.

  3. #3
    Senior Member Ehunter's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southeast Kansas
    Posts
    1,774
    Post Thanks / Like

    Default

    If I remember right, Brem had a cam crack/split on him as well. He has a 2010 Alien X I believe. Maybe he'll throw in his 2 cents.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Port Washington, Ohio
    Posts
    543
    Post Thanks / Like

    Default

    They had a run of bad mods early last year. The machinist didn't get the jig for the mods set square on the machine and ran quite a few of them before QC caught them. They thought they had pulled them all from inventory, but a good many of them got out the door. I had to replace several sets last year also.
    The lip that goes against the cam got machined too thin.
    Give them a call and they will get new ones sent out.

    Advantage Custom Strings

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •